Vse kategorije

O nas

Tukaj ste : Domov> O nas

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (Stock code: 688059) je bilo ustanovljeno marca 2007 z registriranim kapitalom 61.61 milijonov RMB. 

Huarui, ki se večinoma ukvarja z raziskavami, razvojem, proizvodnjo in prodajo vložkov iz cementnega karbida, uživa odličen ugled na Kitajskem.

Huarui podpira razvojno strategijo "Neodvisne raziskave in razvoj, nenehne inovacije", ki je namenjena raziskavam in razvoju ploščic iz cementnega karbida, pri čemer si nenehno prizadeva za izboljšanje splošne zmogljivosti in optimizacijo tehnologije izdelave.

Zanašajoč se na večletno tehnološko kopičenje in kvalificirane talente, skupaj z uvedbo napredne opreme, je Huarui oblikoval lastno neodvisno osnovno tehnologijo na področjih "Material substrata", "Struktura za lomljenje čipov", "Natančno oblikovanje " in "površinski premaz". Razvil serijo struženja, rezkanja in vrtanja kot treh glavnih linij izdelkov.

Huaruijev osrednji izdelek je na vodilni domači ravni za rezalno zmogljivost, natančnost obdelave, učinkovitost obdelave in življenjsko dobo. Dostop do domačega vrhunskega trga, na katerem so dolgo časa prevladovala podjetja iz Evrope, ZDA, Japonske in Koreje, zlasti za rezkalne ploščice, ki so pridobile konkurenčno prednost.

Huarui je bil nagrajen kot 'Nacionalno visokotehnološko podjetje', 'Nacionalno majhno velikansko podjetje', 'Provinca Hunan Priznan podjetniški tehnološki center' in '100 večjih znanstvenih in tehnoloških inovacij projekta 2020 Izvedbeni načrt', ki ga je priznala Komisija za razvoj in reformo Hunan . Njena blagovna znamka 'HARDSTONE' je bila izbrana kot 'znamka zadovoljstva strank' v 4. anketi uporabnikov rezalnih orodij, neodvisno razvita FM serija rezkalnih ploščic pa je prejela nagradi 'Golden Edge Awards' in 'Ringier Technology Innovation Awards'.

NAŠI FACTORY

bt
bt
bt

oprema

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt